Bugun...



Sami Özsoy’a vatandaştan soğuk duş

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy tarafından genel başkan yardımcısı ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlediği toplantılara vatandaşın rağbet göstermemesi partide soğuk duş etkisi yarattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-08-2022 11:58:57 Tarih: 09-08-2022 11:29

Sami Özsoy’a vatandaştan soğuk duş

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy tarafından genel başkan yardımcısı ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlediği toplantılara vatandaşın rağbet göstermemesi partide soğuk duş etkisi yarattı.

 

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy ile Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç binlerce vatandaşın yaşadığı 499 konutlu TOKİ’lerde yaptığı mahalle toplantısına 50 seçmen dahi katılım sağlamadı. Geçmiş yıllarda AK Parti’nin kalesi olarak nitelendirilen Belediye Evleri Mahallesinde Başkan Özsoy’un imdadına ise bahçede oyun oynayan çocuklar yetişti.

 

VATANDAŞ İLGİ GÖSTERMEDİ

 

AK Parti kurmayları 2023 seçimleri öncesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Adana ve ilçelerinde de sahaya indi. Bir hafta içerisinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu başta olmak üzere Milletvekilleri Ahmet Zembilci ve Mehmet Şükrü Erdinç birbiri sıra Ceyhan’da çeşitli programlara ve mahalle toplantılarına katıldı. Vatandaştan uzaklaştığı belirtilen ilçe teşkilatının düzenlediği toplantılara ilginin ise her geçen gün zayıfladığı fotoğraf karelerine bir bir yansıdı.

 

BAŞKAN ÖZSOY, MİLLETVEKİLİ ERDİNÇ’E ÇOCUKLARLA TOPLANTI YAPTIRDI

 

AK Parti Ceyhan ilçe Başkanı Sami Özsoy son olarak Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç’in katılımıyla ilçede mahalle toplantıları düzenledi. Belediye Evleri Mahallesinde binlerce vatandaşın yaşadığı 499 konutlu TOKİ’lerde düzenlenen toplantıya 50 vatandaş dahi katılım sağlamadığı görüldü. Başkan Özsoy’un sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler görenleri şaşkına çevirirken, Milletvekili Erdinç’e çoğunluğunu 5 ila 10 yaşları arasında çocukların oluşturdu bir gruba toplantı yaptırıldığı görüldü.

 

AK PARTİ SEÇMENİ RAHATSIZ

 

Milletvekili Zembilci ile Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu için düzenlenen mahalle toplantılarına geçtiğimiz günlerde vatandaşların ilgisi zayıftı. Bu durum TOKİ’lerde ise zirve yaptı. Yaşanan ilgisizlik sonrasında Milletvekili Erdinç ile Başkan Özsoy sanayi esnafına ziyaret etti. Daha sonra Şahin Özbilen Mahalle toplantısı gerçekleştirdiler. Buradaki toplantıya ise yaklaşık 100 ila 150 vatandaşın katılım sağladığı görüldü. AK Parti’nin Ceyhan’daki kalesi konumunda yer alan mahallelerde seçmenin ilgisiz kalmasının nedeni ise vatandaşların ilçe teşkilatı tarafından küstürülmesinden kaynaklı olduğu gösteriliyor.




Bu haber 1839 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI