Bugun...



Kent Konseyi Başkanı Bünül Basınla Buluştu

Ceyhan Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Muhammed İslam Bünül, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2021 14:58

Kent Konseyi Başkanı Bünül Basınla Buluştu

Kent Konseyi Başkanı Bünül Basınla Buluştu

 

 

Ceyhan Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Muhammed İslam Bünül, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu.

 

Mart ayı içerisinde gerçekleşen olağanüstü genel kurulda Ceyhan Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Muhammed İslam Bünül basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ceyhan Öğretmenevinde sohbet toplantısında basınla buluşan Başkan Bünül, önümüzdeki süreçte kent konseyi olarak yapacakları çalışmalar hakkında gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.

 

BÜNÜL: KENT KONSEYİ’NDE FARKLI GÖRÜŞLER BİR ARADAYIZ

 

Ceyhan Kent Konseyi yürütme kuruluna her görüşten insanlara yer verdiklerine vurgu yapan Başkan Bünül, ‘‘Seçimler öncesi siyasi partilerden birer temsilci talebim oldu. Kent Konseyi’nin yeni yürütme kurulunda ve çalışma gruplarımızda olması gerektiği gibi farklı farklı görüşlere sahip insanlara yer verdik. Konseyi farklı görüşlere sahip olan kişilerle birlikte çalışarak yönetiyoruz’’ dedi

 

KONSEY YENİ YERİNE TAŞINACAK

 

Kent Konseyi binasının engelli üyeleri uygun koşullara sahip olmadığını söyleyen Başkan Bünül, ‘‘Ceyhan Kent Konseyi olarak Cumhuriyet Mahallesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği yer bir yere taşıyacağız. Burada çalışma gruplarımızın etkinliklerini ve çalışmalarını daha ferah ve rahat bir şekilde yürütecekler’’ ifadelerini kullandı.

 

KONSEY’DEN MECLİSE İLK ÖNERİ GELDİ

 

Ceyhan Kent Konseyi olarak Ceyhan Belediyesi Meclisine ilk öneriyi sunduklarının altını çizen Başkan Bünül, ‘‘Kent Konseyi yürütme kurulu toplantımızda ilçemizin hiçbir kavşağında yaya geçidi işaretlerinin olmadığını tespit ettik. Kent Konseyi olarak trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yaya geçitlerinin yapılması konusunda belediye meclisinin Nisan ayı toplantısında önerimizi sunduk. Yayalara öncelik tanıyan bir kent olmamız için bu çalışmaların takipçisi olacağız’’ dedi.

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül daha sonra gazetecilerle ilçenin eksikleri konusunda istişare etmesiyle toplantı son buldu.




Bu haber 235 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI