Bugun...



Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri’nden öğretmenlerine önemli seminer

Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri, öğretmenlerine hizmet içi eğitim kapsamında seminer düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-09-2022 11:07:08 Tarih: 19-09-2022 11:34

Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri’nden öğretmenlerine önemli seminer

Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri, öğretmenlerine hizmet içi eğitim kapsamında seminer düzenledi.

2022-2023 eğitim öğretim yılına başlamadan önce Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Koleji öğretmenlerine Kişisel, Kalite ve Profesyonellik Farkındalık Kazanma Programı adlı semineri gerçekleştirdi. 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Arsuz Teknoloji Koleji ile ortak yapılan seminere Educon Center Direktörü Marziye İlhan, Çukurova Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Murat Türk, Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gök, Ceyhan Teknoloji Koleji öğretmenleri ve Arsuz Teknoloji Koleji öğretmenleri katılım sağladı. 

İLHAN, ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARTI

Seminer programına konuşmacı olarak katılım gösteren Öğr. Gör. Dr. ve Kişisel Gelişim Uzmanı Marziye İlhan her iki okulun öğretmenlerine de kişisel gelişim ve öğrenci-öğretmen ilişkilerine dair çok kıymetli bilgiler aktardı. Öğr. Gör. Dr. ve Kişisel Gelişim Uzmanı Marziye İlhan, Kişisel Kalite ve Farkındalık, Profesyonellik Kazanma eğitiminin içeriğinde öğretmenlere kendilerinin güçlü ve zayıf yönlerini keşfederek bu durumu iş hayatlarına nasıl aktarabileceklerine dair önerilerde bulunuldu. Öğretmen-öğrenci ilişkisindeki öneme değinen İlhan, beden dilinin bu ikili ilişkideki önemine değindi. Eğitimin beden dili ve iletişim kısmında öğretmenler ve Öğr. Gör. Dr. ve Kişisel Gelişim Uzmanı Marziye İlhan uygulamalı bir çalışma gösterdi. Öğretmenler bu uygulamalı çalışmalı ile hem eğlendi hem de öğrendi. 

TÜRK, KİMYA’NIN HAYATIMIZDAKİ YERİNİ ANLATTI

Çukurova Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Murat Türk, kimya alanındaki kıymetli bilgilerini bir kimya okulu olan Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri öğretmenleri ile paylaşmaktan onur duyduğunu belirtti. Hocamız Murat Türk konuşmasında kimyanın hayatımızdaki yerine değindi. Doğal Ürünler Kimyası üzerine oldukça yoğunlaşan Murat Türk, bu alanda geliştirmiş olduğu tedavi kremini öğretmenler anlattı. Kimya alanında üretim merkezi olan Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri öğretmenlerinin ilgi ile dinlediği bir konuşma gerçekleştiren Öğr. Gör. Dr. Murat Türk: “Bu güzel eğitimin içinde bulunabildiğim için Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Musa GÖK’e ve Teknoloji Kolejleri ailesi üyeleri öğretmenlerine çok teşekkür ederim.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

KATILIMCILARA PLAKET SUNULDU

Teknoloji Kolejlerinin Arsuz Öğretmenevinde gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimin sonunda Ceyhan ve Arsuz Teknoloji Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gök, okul müdireleri Deniz Karaoğlan ve Yeliz Tan ile birlikte katılımcılara plaket takdiminde bulunarak eğitim programını sonlandırdı.




Bu haber 543 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI