Bugun...



Ceyhan’ın Yerel Marketi açıldı

Ceyhanlı İş Adamı Cumali Kalkan tarafından Kalkan Gıda Seç Market’in birinci şubesi hizmete açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2021 17:14

Ceyhan’ın Yerel Marketi açıldı

Ceyhan’ın Yerel Marketi açıldı

 

Ceyhanlı İş Adamı Cumali Kalkan tarafından Kalkan Gıda Seç Market’in birinci şubesi hizmete açıldı.

 

Ceyhan'da 1960 yılından bu yana hizmet veren İşadamı Cumali Kalkan ve kardeşleri yönetimindeki Kalkan Gıda, hizmet ağını geliştirerek, Kalkan Gıda SEÇ Marketler olarak hizmet vermeye devam ediyor. Dün gerçekleştirilen açılış organizasyonuyla Kalkan Gıda Seç Marketlerin ilk şubesi Ceyhan’ın Ulus Mahallesi Hastane Caddesinde hizmete girdi.

 

Açılışta İş İnsanı Cumali Kalkanı, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, oda ve STK başkanları, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda yakın dostu yalnız bırakmadı.

 

‘‘CEYHAN’A YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECİĞİZ’’

 

Ceyhan’da kazanıp Ceyhan’a yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Cumali Kalkan açılış konuşmasında, ‘‘1960 yılından bu yana Kalkan Gıda olarak hizmet verdiğimiz sektörümüzde Kalkan Gıda Seç Marketler olarak devam ediyoruz. Bu gün ilk şubemizin açılışını siz değerli dostlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki süreçte inşallah şube sayılarımızı arttırarak ilçemizde istihdama ve ekonomiye katkı sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

KALKAN’DAN DAHA ÇOK İSTİHDAM SÖZÜ

 

Açılış öncesi marketi gezerek vatandaşlarla sohbet eden Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ise, ‘‘Kalkan ailesini bu güzel yatırımları için tebrik ediyorum. İçeri girdiğimde Cumali beye kaç kişi çalıştığını ve sektördeki geçmişleri hakkında bilgiler aldım. Şu an için 14 kişi çalışan markette ileriki yatırımlarıyla birlikte daha çok istihdama katkı sağlayacaklarının sözünü aldım. Ceyhan’a ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun’’ şeklinde konuştu.

 

YEREL İŞLETME VURGUSU

 

Yerel firmaların desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ise, ‘‘Seç Market’in ilk şubesi Ceyhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Kalkan ailesine bol kazançlar diliyorum’’ dedi.

 

DUALARLA AÇILDI

 

Açılış konuşmalarının ardından Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilerek kurban kesildi. Kurdele kesimini işletme sahibi Cumali Kalkan ve Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Hülya Erdem, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Savaş Öztürk, Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı Kasım Önük, AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy ile birlikte kesti.




Bu haber 757 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI