Bugun...



Ceyhan HEM’den İftar Programı

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programda halk eğitim merkezi idaresi, öğretmenleri ve usta öğreticileri iftarda buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2023 13:50

Ceyhan HEM’den İftar Programı

Ceyhan HEM’den İftar Programı

 

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programda halk eğitim merkezi idaresi, öğretmenleri ve usta öğreticileri iftarda buluştu.

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bir ilke imza atarak kurum idaresini, öğretmenlerini ve usta öğreticilerini iftar programında buluşturdu. Yoğun ilgi gören iftar programı Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlendi. Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ata Akgün ile kurum yöneticileri programa katılan misafirleri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

İlahi dinletisiyle başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ardından iftar duası edilmesiyle devam etti.

Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ata Akgün, programın ardından yaptığı açılış konuşmasında, fedakarca çalışan kurum idarecilerine, personeline ve usta öğreticilerine teşekkür etti.

 

AKGÜN: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Usta öğreticileriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ata Akgün, ‘‘ Ramazan Ayı; bolluk ve bereketin, yardımlaşma ve dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ayıdır. Halk Eğitim Merkezi olarak Ceyhan’da büyük bir aileye sahibiz. Bu güzel ailemizin birlik ve beraberliğini arttırmak adına iftar programını düzenledik. Usta öğreticilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Programa katılan tüm davetlilere şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca iftar menümüzü hazırlayan Aşçılık Kursu Usta Öğreticisi Atahan Çeler ile kursiyerlerine teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

Eğitim camiası içerisinde halk eğitim merkezlerinin ve usta öğreticilerinin önemine vurgu yapan Ceyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Ala, iftar programı için Ceyhan Halk Eğitim Merkezi idarecilerine ve usta öğreticilerine teşekkür etti.

İftar programı tasavvuf müziği ve ney dinletisinin ardından semazen gösterimiyle son buldu.




Bu haber 533 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ceyhan Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI