Bugun...



Ceyhan Belediyesinden 100. Yıl Maratonu

Ceyhan Belediyesi Kurtuluşun 100. Yılında yapacağı kutlamalar çerçevesinde 23 Ocak Pazar günü gerçekleştireceği “100. Yıl Kurtuluş Koşusu” için geri sayım başladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-01-2022 09:51

Ceyhan Belediyesinden 100. Yıl Maratonu

Ceyhan Belediyesi Kurtuluşun 100. Yılında  yapacağı kutlamalar çerçevesinde 23 Ocak  Pazar günü gerçekleştireceği “100. Yıl Kurtuluş Koşusu” için geri sayım başladı. Tüm katılımcılar kayıtlarını docs.google.com üzerinden elektronik olarak yapabilecek.

“100. YIL KOŞUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Spor kültürünü topluma aşılayarak, sporu hayatın daima bir parçası haline getirmeyi amaçladıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “100. Yılımızda nefesimizi kurtuluş koşusu için topluyoruz. Ceyhan Belediyesi olarak spora, sporcuya ve geleceğimiz olan gençlerimize daima önem veriyoruz. Tüm halkımızla Ceyhan’ı spor kenti yapacağız. Bu kapsamda 23 Ocak Pazar günü saat 10:00’da hep birlikte bu coşkuya ortak olarak, vatandaşlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte koşacağız. Kurtuluşumuzun coşkusunu hep birlikte yaşayacağımız bu güzel etkinliğimize tüm Ceyhanlı hemşerilerimi bekliyorum" ifadelerini kullandı.




Bu haber 455 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI