Bugun...



Ceyhan Belediyesi'nde neler oluyor?

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in Başkan Yardımcıları İlker Önük ile Cemal Gürsel İlci’yi görevden aldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-12-2021 15:49:07 Tarih: 10-12-2021 15:46

Ceyhan Belediyesi'nde neler oluyor?

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in Başkan Yardımcıları İlker Önük ile Cemal Gürsel İlci’yi görevden aldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Her iki başkan yardımcısına resmi yazılarının ibraz edilmediği öğrenilirken gündeme bomba gibi düşen bu durumun, işten çıkarılmak istenen sözleşmeli personeller konusunda yaşanan fikir ayrılıklarının vesile olduğu iddia edildi.

 

Ceyhan Belediyesinde yaşanan bu gelişmelerinin altında Aralık ayı meclis oturumunda görüşülen 37 sözleşmeli personelin birimlerinin kapatılarak iş akdinin sonlandırılması maddesinin reddedilmesinden kaynaklandığı iddia ediliyor.

 

Ceyhan Belediyesinde bu gelişmeler yaşanırken her iki başkan yardımcısının konuyu Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’yle görüştüğü öğrenildi. Bu gelişmeler sonucunda Belediye Başkanı Hülya Erdem’in nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.




Bu haber 588 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
YAZARLAR
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI